Man (51) die auto in brand stak had echt vuurwapen bij zich (video)

Geplaatst op 20 mei 2021, om 13:24 uur

Groningen – Bij de politie kwam woensdagmiddag een melding binnen van een autobrand aan de Londenweg in Groningen. Bij de autobrand zou een man staan met mogelijk een vuurwapen.

Ook de brandweer werd opgeroepen om de brand te blussen. De politie heeft de man aangehouden. Tijdens de aanhouding heeft de politie waarschuwingsschoten gelost. Er is niemand gewond geraakt bij het incident.

Het wapen dat de man bij zich droeg, bleek een echt vuurwapen te zijn. De man is aangehouden als verdachte van verboden wapenbezig en het in brand steken van het voertuig. De verdachte, een 51-jarige man uit de gemeente Westerkwartier, vertoonde verward gedrag. Hij wordt verhoord en zal morgen worden voorgeleid aan de Rechter Commissaris.

Reacties

reacties