Maaltijdbezorger omvergereden bij aanrijding in Groningen

Geplaatst op 23 mei 2021, om 17:10 uur

Groningen – Een verkeersongeval op de kruising aan de Wielewaalplein met de Zaagmuldersweg ontstond zondagmiddag omstreeks twintig voor drie tussen een fietser en een automobilist.

De automobilist bleek de fietser van Uber Eats over het hoofd te hebben gezien waarna een aanrijding volgde. Ambulancehulpverleners kwamen met spoed ter plaatse op de gewonde fietser te voorzien van eerstehulpverlening en voor nader onderzoek over te brengen naar het ziekenhuis.

De politie verrichte ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het incident. Door het ongeval ontstond enige hinder voor het overige verkeer. De automobilist kon zijn weg vervolgen, wel ontstond er een barst in het voorruit.

Reacties

reacties