Inwoner (36) uit Den Bosch aangehouden na winkeldiefstal

Geplaatst op 20 mei 2021, om 09:00 uur

Joure – De politie heeft afgelopen woensdagmiddag een winkeldief, welke sushi had gestolen, aangehouden na heterdaad diefstal.

De politie kreeg omstreeks 13:00 uur een melding van heterdaad winkeldiefstal bij een supermarkt aan de Geert Knolweg in Joure. De dief zou meerdere pakje sushi hebben weggenomen zonder deze af te rekenen. Deze man is vervolgens in een vrachtwagen gestapt en er vandoor gegaan. Medewerkers van de supermarkt gaven een goede beschrijving van de man en de vrachtwagen. Hierdoor was de vrachtwagen al snel gevonden op de A6 richting Lemmer. Bij afrit Bant hield de politie de vrachtwagen staande.

De sushidief, een 36-jarige man uit ‘s-Hertogenbosch, is aangehouden. De politie heeft de man vervoerd naar het bureau waar deze verhoord zal worden. De gestolen sushi is nog niet aangetroffen.

Reacties

reacties