Ernstig verkeersongeval bij N46 Zuidwolde; één dode en gewonde

Geplaatst op 25 mei 2021, om 09:00 uur

Zuidwolde – De hulpdiensten werden rond 07:00 uur opgeroepen voor een ongeval met letsel op de N46 – Eemshavenweg. 

De hulpdiensten werden met spoed aanrijdend gestuurd. Nadat de meldkamer meerdere telefoontjes kreeg werd er al snel opgeschaald naar de seinen ‘THV Zwaar’ en ‘Middel HV’ en werden meerdere brandweerwagens meegestuurd.

Ter plaatse bleek een personenauto en bestelbus bij het ongeval betrokken te zijn. De politie meldt dat bij het incident een 33-jarige man uit Groningen is overleden. De bestuurder van de bedrijfsauto, een 48-jarige man uit Groningen, is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg werd enkele uren afgesloten en kon pas om 12:45 uur weer worden opengesteld.

 

Reacties

reacties