Ernstig zedendelict in Noordwolde; politie doet uitgebreid onderzoek

Geplaatst op 6 mei 2021, om 18:14 uur

Noordwolde/Vledderveen – In Vledderveen/Noordwolde aan de Jan Wapstraweg zou donderdagmiddag een ernstig zedendelict plaats hebben gevonden. De politie kwam massaal ter plaatse met zowel opvallende als onopvallende eenheden.

De persvoorlichter liet het volgende weten: “Aan het begin van de middag heeft er vermoedelijk een zedenincident plaatsgevonden, waarschijnlijk plaatsgevonden rond 13:15 uur in de omgeving van Jan Wapstraweg te Vledderveen, alle politieactiviteiten die daar in de omgeving gaande zijn hadden te maken met het onderzoek. We brachten de volledige omgeving in kaart en zijn ook in gesprek geweest met het slachtoffer”

Mensen die wat hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie. Vooralsnog is er nog geen verdachte opgepakt voor het zedendelict. De politie geeft aan ,,terughoudend’’ te zijn in de communicatie over het delict met het oog op het slachtoffer.

Reacties

reacties