Brandweer rukt uit voor rookontwikkeling door vergeten pannetje in Hoogeveen

Geplaatst op 24 mei 2021, om 17:00 uur

Hoogeveen – De brandweer is maandagmiddag opgeroepen voor een brand bij een zorginstelling aan de Zenithlaan in Hoogeveen. 

Rond kwart over vier kwam de melding binnen bij de meldkamer. Er zou door een nog onbekende oorzaak brand zijn ontstaan in een appartement. Vermoedelijk zouden meerdere appartement zijn ontruimd. Ook een ambulance kwam ter plaatse.

Uiteindelijk bleek het om een vergeten pan te gaan die nog op het fornuis stond waardoor rookontwikkeling in een woning was ontstaan. Een klein aantal bewoners moest tijdelijk de woning verlaten en is elders opgevangen. De brandweer heeft de woning geventileerd middels een overdrukventilator. Er raakte bij de brand niemand gewond.

Reacties

reacties