Bestuurster raakt van de weg tijdens hagelbui in Nieuwolda

Geplaatst op 3 mei 2021, om 12:15 uur

Nieuwolda – Maandagmorgen ontstond er een verkeersongeval op de Kerkelaan in Nieuwolda, bij het ongeval raakte een voertuig te water.

Het incident werd omstreeks tien voor twaalf gemeld waarna direct de hulpdiensten werden ingeschakeld. De brandweerkorpsen uit Delfzijl, Groningen Sontweg, Scheemda en Wagenborgen werden ingezet voor de hulpverlening.

Naast de brandweereenheden werden ook twee ambulances en meerdere politie-eenheden ingezet. Ter plaatse op de Kerkelaan bleek dat een personenvoertuig van de weg was geraakt en daarbij in een sloot tot stilstand was gekomen.

Toegesnelde agenten en een omstanders wisten de drie inzittende uit het voertuig te bevrijden. Twee kinderen en één vrouw kwamen uit het voertuig. De inzittende werden door de ambulancedienst gecontroleerd maar hoeven voor nader onderzoek niet naar het ziekenhuis.

Vermoedelijk heeft een plaatselijke hagelbui voor een glad wegdek gezorgd waardoor de bestuurster van de weg raakte.

Reacties

reacties