Bestuurder crossmotor (31) komt om het leven bij noodlottig ongeval Eelde

Geplaatst op 7 mei 2021, om 21:42 uur

Eelde – Vrijdagavond omstreeks 19:05 uur heeft er aan de Oosterbroek in Eelde een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden.

Een motorrijder was door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt met zijn crossmotor. De motorrijder raakte bij het ongeval zwaargewond. Hulpdiensten waaronder de brandweer, een tweetal ambulances en het Mobiel Medisch Team kwamen met spoed ter plaatse. De reanimatie van het slachtoffer mocht niet meer baten. Het 31-jarige slachtoffer uit Zuidlaren overleed ter plaatse aan de verwondingen.

Hoe het ongeval met de motorcrosser kon gebeuren is nog niet bekend gemaakt. De verkeersongevallenanalyse van de politie werd ingeschakeld om de toedracht van het incident te achterhalen. Ten tijde van de hulpverlening werden door de brandweer zichtschermen geplaatst.

Reacties

reacties