Automobilist test positief op drugs bij aanrijding in Houtigehage

Geplaatst op 30 mei 2021, om 22:13 uur

Houtigehage – De hulpdiensten werden zondagavond omstreeks 21:30 uur opgeroepen voor een aanrijding op de kruising van de Skoallewyk met de Wytse Peetswei te Houtigehage.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek hier een fietster te zijn aangereden door een automobilist. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft het slachtoffer kort gecontroleerd en voor verdere medische hulp naar het ziekenhuis vervoerd.

Terwijl de agenten de bestuurder van de auto aan het controleren waren werd hier ook een drugstest bij afgenomen. Deze testuitslag bleek positief, hierna is de bestuurder aangehouden en naar het bureau vervoerd.

De oorzaak van het incident is niet bekend. Een berger zal het voertuig afslepen voor inbeslagname.

Reacties

reacties