Autobrand en verkeersongeval binnen half uur in Veendam

Geplaatst op 3 mei 2021, om 22:30 uur

Veendam – Op de Sorghvlietlaan in kruising met de Provincienlaan zijn maandagavond rond kwart voor negen twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. 

De hulpdiensten werden een tweetal minuten na de botsing gealarmeerd en kwamen met spoed ter plaatse. Een aantal inzittenden werd door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Rond kwart over negen ontstond er aan de Burgemeester Bosscherstraat in dezelfde plaats een autobrand. Omwonenden waarschuwden de eigenaar, deze heeft met behulp van een brandblusser de brand onder controle gekregen.

De brandweer hoefde alleen een nacontrole uit te voeren. Daarna is het voertuig veilig gesteld door middel van het loskoppelen van de accu.

Reacties

reacties