Auto brandt volledig uit in Drachten

Geplaatst op 18 mei 2021, om 07:00 uur

Drachten – In de nacht van maandag op dinsdag werden brandweerlieden uit Drachten opgeroepen voor een autobrand.

De brand in een personenauto woedde op een parkeerterrein aan de Leerlooierstraat. Bij aankomst van de brandweerlieden sloegen de vlammen al uit de auto. Met de inzet van blusschuim konden de vlammen snel worden gedoofd.

Het voertuig bleek tot en met vandaag voorzien te zijn van een geldige algemene periodieke keuring. Meerdere eenheden van de politie kwamen ter plaatse. Over de oorzaak van de brand wist de politie nog niets te vermelden. Onderzoek zal moeten uitwijzen of het om brandstichting ging.

De auto, een Volkswagen Polo uit 2012, raakte door de brand total loss. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om het voertuig af te slepen.

Reacties

reacties