Auto belandt tegen vangrail op A7, politie zoekt betrokken vrachtwagen

Geplaatst op 13 mei 2021, om 12:15 uur

Oudehaske – De politie meldt opzoek te zijn naar een vrachtwagencombinatie, een witte trekker met een groen/witte trailer, na een aanrijding op de A7 bij Oudehaske.

Op maandag 10 mei, omstreeks 09:00 uur is er op de A7 tussen Joure een Heerenveen bij Oudehaske een auto in de middenberm gekomen waarna deze tegen de vangrail aan is gereden. Het voertuig haalde een vrachtwagen in, die plotseling naar links kwam, waardoor de bestuurder van de personenauto moest uitwijken.

Door de aanrijding is schade ontstaan. De vrachtwagen is echter doorgereden. Politie De Fryske Marren is daarom op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de situatie en de vrachtwagencombinatie. Het betrof een witte trekker met een groen/witte oplegger.

Voor wie informatie heeft, kan contact opnemen via de social mediakanalen van de politie of 0900 8844 bellen.

Foto: Facebook van betrokkene.

Reacties

reacties