Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding verdachten schietpartij Delfzijl

Geplaatst op 19 april 2021, om 12:07 uur

Delfzijl – De politie heeft zondagavond omstreeks 18:10 uur vijf verdachten aangehouden na een melding van een schietincident aan de Ransel.

De melding betrof een conflict in deze straat waarbij zou zijn geschoten en waarna de verdachten in een auto wegreden. Agenten zagen korte tijd later de auto rijden in Ten Boer. Met behulp van de zogeheten uitpraatprocedure worden de vijf inzittenden aangehouden.

Ze zijn overgebracht naar het politiebureau, waar ze werden verhoord. De auto is voor onderzoek in beslag genomen. Bij de aanhouding heeft de politie een waarschuwingsschot gelost. De verdachten zijn twee mannen uit Groningen van 19 en een van 20 jaar, en twee minderjarige jongens.

Reacties

reacties