Persoon raakt gewond bij brand in een zorginstelling in Hoogeveen

Geplaatst op 25 april 2021, om 08:00 uur
Hoogeveen – Zaterdagnacht omstreeks 00:50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand in een zorginstelling aan De Snikke in Hoogeveen.
Door de meldkamer werd er direct opgeschaald naar het sein middelbrand, dit omdat er nog personen in het pand aanwezig waren. De ter plaatse gekomen brandweereenheden wisten al vlot enkele personen uit het pand te halen. De bewoners werden overdragen aan het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel.
Het ambulancepersoneel kreeg bij het behandelen van één van de bewoners ondersteuning van het mobiel medische team die met de traumahelikopter ter plaatse kwam. Het slachtoffer werd na stabilisatie overgebracht naar het ziekenhuis.
Nadat de brandweer de woning had geventileerd kon het sein brandmeester worden gegeven.

Reacties

reacties