Ontploffing in bedrijfspand: Drie gewonden met brandwonden

Geplaatst op 27 april 2021, om 16:19 uur

Heerenveen – Dinsdagmiddag werden de hulpdiensten ingeschakeld voor een gebouwbrand aan Het Meer in Heerenveen.

Omstreeks tien voor vier werd er melding gemaakt van de brand die rondom een speedboot begonnen zou zijn na een explosie in het pand. De brandweerlieden van Tjalleberd en Heerenveen kwamen met spoed ter plaatse. De eigenaren hadden de speedboot bij aankomst van de hulpdiensten al uit het pand gehaald.

De brandweerlieden hebben de bluswerkzaamheden overgenomen. Bij de brand bleek dat er drie slachtoffers waren gevallen, de drie werden ter plaatse voorzien van eerstehulpverlening. De gewonden zijn met brandwonden per ambulances met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Reacties

reacties