Mannen aangehouden na inbraak in Grou

Geplaatst op 6 april 2021, om 10:45 uur

Grou – De politie meldt op twitter maandagnacht een melding van mogelijke heterdaad inbraak te hebben gekregen aan de Skeakels in Grou.

De politie spoedde zich naar de locatie van de mogelijke inbraak waarbij een motorrijder van de politie op de Tjallinga een voertuig met meerdere personen tegenkwam. Dit voertuig werd gecontroleerd door andere collega’s. De motorrijder constateerde daadwerkelijk een inbraak.

De inzittenden van het voertuig werden staande gehouden en gecontroleerd. De 32-jarige bestuurder, inwoner van Heerhugowaard, bleek onder invloed van verdovende middelen. Hierop werd een speekseltest afgenomen. De uitslag kwam neer op THC en Cocaïne en werd hiervoor aangehouden.

De andere inzittenden, een 26-jarige man uit Heerhugowaard en een 35-jarige man uit de gemeente Waadhoeke, werden aangehouden voor de inbraak aan de Skeakels. Het voertuig werd door de politie in beslag genomen en doorzocht, hierbij troffen de agenten goederen aan afkomstig van de inbraak.

https://twitter.com/politie_lwdn/status/1379334043091755010

Reacties

reacties