Forse schade na ongeval tussen twee voertuigen

Geplaatst op 24 april 2021, om 13:46 uur

Burdaard – Twee auto’s zijn zaterdagmiddag net na half een met elkaar in botsing gekomen op de Hikkaarderdyk net buiten Burdaard.

Een voertuig wilde afslaan naar het tankstation en stond te wachten op tegemoetkomend verkeer. Een andere automobilist zag de stilstaande auto over het hoofd en botste er voor een deel achterop, omdat uitwijken niet meer lukte.

Vervolgens raakte het voertuig een lantaarnpaal en kwam in de slootswal tot stilstand. De betrokkenen zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Ook de gealarmeerde brandweer kon na het veiligstellen van de situatie retour kazerne.

De politie heeft het ongeval samen met de bestuurders afgehandeld, een berger heeft beide voertuigen geborgen. De weg was ten tijde van het ongeval deels gestremd.

Reacties

reacties