Duizenden euro’s aan sieraden weggenomen bij inbraak in Emmen

Geplaatst op 13 april 2021, om 14:30 uur

Emmen – Op vrijdag 2 april 2021 om 04:45 uur ‘s nachts is er ingebroken in een bedrijfspand in Emmen. De buit bestond uit duizenden euro’s aan gouden sieraden.

De verdachten zijn naar de voorkant van het pand gelopen en hebben daar een raam van een roldeur ingeslagen. Vervolgens hebben ze een grote hoeveelheid gouden sieraden meegenomen uit het pand.

Camerabeelden
Het onderzoek loopt volop en er zijn onder andere camerabeelden veiliggesteld. Op deze camerabeelden zijn de verdachten te zien en ook is de auto in beeld gebracht waarmee zij aan de Bargermeerweg parkeren. De camerabeelden zullen vanavond worden getoond in het programma Opsporing Verzocht. Ook worden er gerichte vragen gesteld aan het publiek. De beelden zullen na de uitzending ook op onze website te zien zijn.

Getuigen
De politie is dringend op zoek naar mensen die meer informatie hebben. In het programma Opsporing Verzocht worden de beelden getoond in de hoop dat iemand de verdachten (her)kent. Heeft u meer informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via de Opsporingstiplijn 0800 – 6070.

Het programma is te zien op dinsdagavond 13 april op NPO1 om 21.20 uur. De herhaling wort woensdag op NPO1 om 13.25 uur uitgezonden.

Reacties

reacties