Brandweer rukt uit voor een woningbrand in Oosterwolde

Geplaatst op 24 april 2021, om 23:11 uur

OOSTERWOLDE – Zaterdagavond omstreeks 21:50 uur werden de vrijwilligers van brandweer Oosterwolde gealarmeerd voor een woningbrand aan de Boekhorsterweg in Oosterwolde.

Een voorbijganger zag in een woning lichte rookontwikkeling en waarschuwde de brandweer. De brandweer die snel ter plaatse was constateerde dat er inderdaad sprake was van enige rookontwikkeling in een benedenwoning van een appartementencomplex. De brandweer heeft met behulp van een hooligan tool toegang verschaft tot de woning en hebben een binnen aanval uitgevoerd.

De brandweer stelde al snel vast dat de rookontwikkeling afkomstig was van een magnetron en kon al snel het sein brandmeester geven. Bij de brand raakte niemand gewond. Stichting Salvage zal de bewoners bijstaan bij de afhandeling van de schade.

Reacties

reacties