Auto zwaar beschadigd na ongeval in Gieten; bestuurder gewond

Geplaatst op 5 april 2021, om 08:30 uur

Gieten – Een bestuurder is zondagavond gewond geraakt nadat hij met zijn voertuig op meerdere bomen was gebotst aan het Zandvoort. 

Rond twintig over tien vond het ongeval plaats. De bestuurder was door een nog onbekende reden van de weg geraakt en raakte vervolgens drie bomen waarna hij tegen een vierde tot stilstand kwam. Bij het ongeval raakte de auto zwaar beschadigd.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse om eerste hulp te verlenen. In het voertuig zaten twee personen. De bestuurder is door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. De bijrijder bleef ongedeerd. Tijdens het ongeval was de weg in beide richtingen afgesloten.

Nadat de politie het ongeval in kaart had gebracht heeft een bergingsbedrijf het zwaar beschadigde voertuig afgesleept.

Reacties

reacties