25-jarige Drachtster aangehouden na opgeven valse naam

Geplaatst op 16 april 2021, om 09:27 uur

Drachten – Donderdag 15 april is er een man aangehouden na een staande houding omdat er een linkerbuitenspiegel ontbrak aan zijn voertuig.

De agenten hielde rond 16:45 de man, een 25-jarige inwoner uit Drachten, staande. Er ontbrak een linkerbuitenspiegel van zijn voertuig. Bij de staande houding vertelde de man dat hij niet in het bezit was van een legitimatiebewijs.

Na dat de agenten zeiden dat hij was aangehouden probeerde de man te vluchten. Collega’s welke ter ondersteuning ter plaatse waren gekomen zorgden ervoor dat de man niet ver kon komen. Hierna kon hij wel worden aangehouden en verhoord op het bureau.

In overleg met de Officier van Justitie (OvJ) is de auto van de man in beslag genomen. Dit is besloten omdat de man met een ongeldig rijbewijs reed en al meerdere processen-verbaal over zijn rijgedrag had.

De man zal opnieuw een proces-verbaal krijgen, deze voor het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs, het opgeven van een valse naam en het opgeven van een valse naam.

Reacties

reacties