Zanger Douwe Bob botst op Waddenzee met zijn boot ‘Ellen’ tegen vrachtschip

Geplaatst op 3 maart 2021, om 16:34 uur

Harlingen – De reddingsboten Wiecher, Jap Visser en Chios van de KNRM Harlingen en de politie zijn woensdagochtend uitgerukt voor een aanvaring tussen twee schepen. De melding van de aanvaring kwam omstreeks 11:15 uur binnen.

Na een zoekactie van ongeveer drie kwartier kwam het bericht over de marifoon dat de boot zelfstandig naar de haven van Harlingen was gevaren. Daarop is ook de politie met een politieboot ter plaatse gekomen om het incident met de opvarenden te bespreken en af te handelen.

De eigenaar van de boot ‘Ellen’ is de zanger Douwe Bob. De afgelopen dagen deelde Bob op sociale media al beelden dat hij op de Waddenzee voer met zijn boot. Zelf zou Douwe Bob op een politieboot in gesprek zijn. Bij het incident raakte voor zover bekend niemand gewond. Het vrachtschip kon na de aanvaring zonder problemen verder.

Reacties

reacties