Woningbrand gaat gepaard met flinke rookontwikkeling

Geplaatst op 18 maart 2021, om 18:15 uur

Munnekeburen – In een woning aan het Voetpad in Munnekeburen is vanmiddag door nog onbekende oorzaak brand uitgebroken. De brand in het woonhuis ging gepaard met flinke rookontwikkeling. Meerdere brandweerkorpsen kwamen ter plaatse om de brand te bestrijden.

Wat er binnen precies in brand stond is op dit moment niet bekend. Mede vanwege de rookontwikkeling werd er door de brandweer opgeschaald naar het sein middel brand, waarop naast de brandweer van Scherpenzeel ook die van Wolvega ter plaatse kwam. Aanvankelijk was het volgens een woordvoerder van de brandweer niet duidelijk waar de brandhaard zich precies bevond.

Inmiddels is de brand volgens de brandweer meester en worden er de laatste nabluswerkzaamheden en nacontroles uitgevoerd om te verifiëren dat de brand echt uit is. Stichting Salvage is opgeroepen om de bewoners bij te staan in de afhandeling van de brand. Er raakte voor zover bekend niemand gewond.

Reacties

reacties