Vrouw ontvoerd na opzettelijke aanrijding Doezum

Geplaatst op 26 maart 2021, om 22:05 uur

Doezum – Een vrouw is vrijdagmiddag ontvoerd, na een opzettelijke aanrijding op de Eesterweg in Doezum. Een grijze Mercedes achtervolgde een VW Golf op de Eesterweg waarna zij in botsing kwamen.

De Golf botste door de aanrijding tegen een boom. De vrouw die in de Golf zat werd tegen haar wil meegenomen door de bestuurder van de grijze Mercedes. De bestuurder van de Golf raakte gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de Mercedes ging er na de aanrijding met de vrouw vandoor. Door de politie werd er direct een Burgernetactie opgestart, om uit te kijken naar de grijze Mercedes. Aan het begin van de avond werd er door de politie een inval gedaan aan de Peebos bij Doezum.

De politie liet weten dat de bestuurder en de ontvoerde vrouw werden aangetroffen. De bestuurder werd door de politie aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau. Ook de politiehelikopter boven Surhuisterveen en een Arrestatieteam assisteerden tijdens het onderzoek.

Reacties

reacties