Vrouw gewond bij melding overloping en steekpartij in woning Grou (Video)

Geplaatst op 6 maart 2021, om 08:00 uur

Grou – In de nacht van vrijdagavond op zaterdagmorgen werden de hulpdiensten omstreeks 03:45 uur met spoed ingeschakeld voor een alarmerende melding aan de Lyts Blijema in Grou. Mogelijk is iemand in of bij de woning geweest en heeft de bewoonster verwond. 

Aldus de melder had op deze locatie een steekpartij plaatsgevonden. Meerdere politie-eenheden werden ingezet waarbij ook met een hond werd gezocht. Volgens politiewoordvoerder Anthony Hogeveen werd een vrouw mogelijk overlopen op deze locatie, de vrouw raakte daarbij gewond.

Naast de ambulancedienst werd ook het traumateam ingeschakeld, deze werd onderweg geannuleerd. Een ambulance is met één slachtoffer naar het ziekenhuis gegaan. Over de eventuele steekverwonding is niets openbaar gemaakt. Voor zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

Het onderzoek van de politie vond plaats in en om de woning, de omgeving werd daarbij ruim afgezet met lintwerk. Het onderzoek richt zich op technisch, tactisch en forensisch sporenonderzoek. Om een beeld te krijgen wat zich heeft afgespeeld komt de politie graag in contact met mensen die iets opvallends, opmerkelijks of vreemds gezien hebben. Informanten kunnen bellen met 0900-8844.

Reacties

reacties