Vierde verdachte aangehouden na onderzoek dode in vakantiepark

Geplaatst op 22 maart 2021, om 18:00 uur

Nieuwediep – Op een vakantiepark aan de Oude Tolweg in Nieuwediep is vanochtend een dode man gevonden. Het gaat om een 38-jarige man uit Polen die op het vakantiepark verbleef. Inmiddels heeft de politie een vierde verdachte aangehouden.

De politie zegt dat het slachtoffer in ‘verdachte omstandigheden’ is aangetroffen. In eerste instantie werden drie verdachten opgepakt, even later kwam daar nog een vierde bij. “Er wordt onderzoek gedaan naar hun mogelijke betrokkenheid”, zegt de politie.

Vanochtend kwam bij de politie een melding van een reanimatie binnen. Toen agenten op het vakantiepark aankwamen, was de man al overleden. De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak en sluit een misdrijf niet uit.

Reacties

reacties