Verdachte (27) aangehouden na aanleiding van handel in verdovende middelen

Geplaatst op 20 maart 2021, om 22:00 uur

De Westereen – Zaterdagavond heeft de politie een aanhouding uitgevoerd aan de Foarstrjitte in De Westereen. De reden van de aanhouding waren meerdere meldingen van handel in verdovende middelen.

Onderzoek leidde naar een bedrijfspand aan de Foarstrjitte, waar zaterdagavond de 27-jarige verdachte kon worden aangehouden. De verdachte uit de gemeente Het Hogeland is overgebracht naar het politiebureau en is ingesloten. De politie kwam met meerdere voertuigen ter plaatse om de mannelijke verdachte aan te houden.

De politie is bezig met onderzoek in de zaak. De verdachte verzette zich tijdens zijn aanhouding zodanig dat hij letsel opliep, hiervoor kwam een ambulance ter plaatse. Over de relatie van de verdachte in de zaak wil de politie nog niks kwijt.

Reacties

reacties