Woning en schuur verwoest na brand in Zevenhuizen

Geplaatst op 30 maart 2021, om 14:40 uur

Zevenhuizen – Bij een uitslaande brand in een schuur in Zevenhuizen kwam dinsdagmiddag veel rook vrij. De brandweer heeft groots ingezet maar kon niet voorkomen dat de schuur en het woonhuis verloren gingen.

Rond 14:15 werd de brandweer opgeroepen voor de brand aan de ‘de Haspel’ in Zevenhuizen. Binnen enkele minuten werd de brand opgeschaald naar een zogenaamde middelbrand. Brandweerkorpsen uit Haulerwijk, Marum en Assen werden opgeroepen voor de brand.

Ter plaatse aan ‘de Haspel’ woedde de brand in een schuur, een aangrenzend woonhuis kon niet worden behouden en liep flinke schade op. Bij de brand kwam ook asbest vrij.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet duidelijk. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Reacties

reacties