Scooterrijder gewond na ongeval met auto

Geplaatst op 31 maart 2021, om 18:04 uur

Kortehemmen – Een scooterrijder is woensdagmiddag onderuit gegaan en vervolgens in botsing gekomen met een auto op de Boskwei bij Kortehemmen. Het ongeval gebeurde omstreeks 17:24 uur.

De politie en een ambulance werden ingezet. De motorrijder raakte gewond door de botsing en is behandeld door het ambulancepersoneel. Hij is na een behandelding in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Drachten. Vanwege het ongeval werd de straat afgesloten.

De scooterrijder kwam door onbekende oorzaak in de berm terecht, corrigeerde en kwam ten val. De bestuurder van de auto schrok hiervan en kon een aanrijding niet voorkomen. De auto en de motor raakten fors beschadigd door de botsing. De politie heeft het ongeval afgehandeld.

Reacties

reacties