Scooter en auto botsen in Drachten: Automobilist onder invloed Amfetamine

Geplaatst op 26 maart 2021, om 13:00 uur

Drachten – Vrijdagmiddag werden de hulpdiensten ingezet voor een verkeersongeval tussen een automobilist en een scooterrijder aan de Leerweg in Drachten.

omstreeks half één werd er melding gemaakt van het verkeersomgeval waarna politie-eenheden en een ambulance werden ingezet. Ter plaatse aangekomen bleek dat een bestuurder van een automobilist in botsing was gekomen met een bestuurder van een scooter ter hoogte van een scholengemeenschap.

De ambulancehulpverleners hebben ter plaatse de bestuurder van de scooter gecontroleerd op eventuele verwondingen. De man hoefde niet te worden overgebracht naar het ziekenhuis. De politie bracht het ongeval in kaart en maakte een mutatie op van het incident.

Naast een alcoholtest moest de bestuurder van de auto ook een drugstest afleggen. De drugstest werd positief afgenomen op Amfetamine. De automobilist is hierop aangehouden.

Reacties

reacties