Ravage na ongeval met vier voertuigen in Hoogeveen (video)

Geplaatst op 20 maart 2021, om 16:29 uur

Hoogeveen – Op de kruising met de Boekweitlaan en de Buizerdlaan heeft zaterdagmiddag en ongeval plaatsgevonden met vier voertuigen. 

Door een nog onbekende oorzaak kwamen vier voertuigen met elkaar in botsing. Één persoon belandde met zijn voertuig op de kop en raakte bekneld. Naast politie en brandweer werden ook drie ambulances en een traumahelikopter opgeroepen voor het ongeval.

Door de enorme impact van het verkeersongeval vlogen de brokstukken over straat. Een voorbijkomende fietser werd door de brokstukken geraakt en raakte gewond. Het motorblok vloog uit het voertuig en bellande in de sloot.

De hulpverleners hebben ter plaatse twee slachtoffers voorzien van eerstehulpverlening en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Het traumateam ondersteunde daarbij de ambulancedienst bij de medische handelingen onderweg naar het ziekenhuis.

De politie heeft de omgeving ten tijde van het incident afgezet. Voor de vier zwaar beschadigde voertuigen werden bergingseenheden ingezet.

Reacties

reacties