Politie zoekt getuigen van overval door pubers op station Groningen

Geplaatst op 3 maart 2021, om 09:30 uur
Groningen – De politie in Groningen dinsdagavond een burgernetactie opgestart naar aanleiding van een overval ter hoogte van het hoofdstation in Groningen.

In de burgernetactie werd gevraagd uit te kijken naar twee jongens van ongeveer 15-jaar in de omgeving van het centrum in Groningen. Het is niet bekend wat voor wapens er gebruikt zijn bij de overval. De jongens hebben het volgende signalement:

Verdacht nummer 1:
– Donkere huidskleur
– Blauw trainingspak
– Witte nike’s

Verdachte nummer 2:
– Getinte huidskleur
– Grijze pet
– Groene jas

De slachtoffers raakten niet gewond en zijn meegenomen naar het politiebureau. De politie is in de omgeving naar de jongens aan het zoeken geweest, de personen zijn niet aangetroffen. Mocht u informatie hebben over deze overval dan verzoekt de politie om te bellen naar 0900-8844.

Reacties

reacties