Motorrijder gewond na ongeval in Nieuw-Dordrecht

Geplaatst op 31 maart 2021, om 19:30 uur

Nieuw-Dordrecht – Op de kruising van de Oranjedorpstraat (N862) met de Dordsestraat bij Nieuw-Dordrecht zijn woensdag aan het begin van de avond een personenauto een een motorrijder met elkaar in botsing gekomen.

De politie sloot een aantal wegen van het kruispunt af in verband met het ongeval. Een ambulance kwam ter plekke om de motorrijder te onderzoeken op verwondingen. Volgens agenten ter plaatse is de motorrijder ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De auto en motor liepen door de aanrijding beide schade op.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. Een aanrijdingsselecteur van de politie komt ter plaatse om de situatie in kaart te brengen.

Reacties

reacties