Locatie van RSG Wolfsbos sluit deuren, leerlingen besmet

Geplaatst op 9 maart 2021, om 17:38 uur

Hoogeveen – RSG Wolfsbos locatie Harm Smeenge sluit voor de rest van de week zijn deuren, twee leerlingen zijn besmet met het corona virus.

Directeur-bestuurder Dries Koster bevestigd: “Het is sneu voor de kinderen. Zij, en ook collega’s, voelen zich gelaten, want ze mochten net weer.” Hoeveel leerkrachten er moeten worden getest is niet bekend. “Maar het zijn er in elk geval zo veel dat we overgaan op online lessen” zegt Koster. De GGD gaf het advies om over te gaan op online lessen. De leerlingen van RSG Wolfsbos locatie Meander krijgen deze week ook online lessen door rooster technische redenen.

Eerst werden alle leerlingen en medewerkers op school geïnformeerd. Later kregen ook de ouders zowel digitaal als op papier bericht over de besmettingen. Ouders van leerlingen op andere locaties zijn ook geïnformeerd, “want sommige ouders hebben ook kinderen op meerdere locaties”, verteld Koster.

Er zitten zo’n vierhonderd leerlingen op RSG Wolfsbos.

Reacties

reacties