Jongens aangehouden na poging beroving in Emmen

Geplaatst op 10 maart 2021, om 16:00 uur

Emmen – Een 37-jarige man uit Hengelo is afgelopen maandagavond rond 20.30 uur aan de Zuidlaarderbrink in Emmen het slachtoffer geworden van een poging tot straatroof.

Hij was daar volgens afspraak voor de koop van een telefoon, maar werd vervolgens door twee minderjarige jongens uit de gemeente Emmen beroofd.

Daarbij is onder meer gedreigd met een vuurwapen en is ook fysiek geweld gebruikt. De verdachten hebben niets buitgemaakt. De twee minderjarigen zijn op grond van het onderzoek dinsdag aangehouden. Beide gebruikte wapens zijn aangetroffen en worden nader onderzocht.

Getuigenoproep

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van poging diefstal met geweld. De verdachten zitten vast, zij worden gehoord over hun betrokkenheid bij deze beroving. De politie spreekt onder meer met getuigen. Als je informatie hebt over deze straatroof of als je die maandagavond rond 20.30 uur iets verdachts hebt gezien in de omgeving van de Zuidlaarderbrink, dan kun je contact met de politie opnemen via politie.nl of 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

Reacties

reacties