Jeugd zet parkeerplaats vol met winkelkarren in Workum

Geplaatst op 22 maart 2021, om 10:18 uur

Workum – De politie kreeg in de nacht van zaterdag op zondag een melding van een bezorgde Workumer, er zou jeugd bezig zijn bij de Aldi en de Poiesz in Workum.

Ter plaatse was de jeugd vertrokken maar troffen de agenten op iedere mogelijke parkeerplaats een winkelkar aan. “Ter plaatse ontdekten wij dat het op de parkeerplaats erg druk was. Elke parkeerplek was bezet, maar van het ‘winkelend publiek’ was echter geen spoor meer te bekennen.” vertelt de politie op Facebook.

Na wat controles rond de supermarkten leek er niets vernield te zijn, het kwam neer op een ludieke actie van de jeugd. ”Maar verboden is het wel: officieel heet dit baldadigheid en bovendien werd de avondklok door de jeugd overtreden.” schrijft de politie.

Reacties

reacties