Groep jongeren zorgt voor overlast en slaan op de vlucht; scooterrijder krijgt drie bekeuringen in Leeuwarden

Geplaatst op 19 maart 2021, om 14:16 uur

Leeuwarden – De politie van Leeuwarden kreeg vrijdagnacht rond 00:20 uur een melding van geluidsoverlast aan de Archipelweg.

Onderweg werd al snel duidelijk dat dit om een groep jeugd ging welke hier rond hing. Eenmaal ter plaatse gekomen spatte de groep uiteen, een van de jongere ging er vandoor op een snorfiets. De bestuurder schermde zijn kentekenplaat af met zijn been en bleef door rijden. De agenten hebben toch een gedeelte van het kenteken gezien waarna zij het voertuig konden achterhalen.

De bestuurder kreeg later in de nacht een thuisbezoek van de agenten en kreeg hierbij een totaal van 3 bekeuringen: Rijden zonder rijbewijs, Negeren van Avondklok en het afschermen van de kentekenplaat.

Reacties

reacties