Gewapende man ontvreemdt merktas van kapster

Geplaatst op 12 maart 2021, om 22:00 uur

Buitenpost -Aan de Kerkstraat in is vrijdagavond rond vijf over acht een medewerker van Kapsalon Haarzaak beroofd van haar tas. Rond acht uur was de kapsalon afgesloten en wilde men richting huis.

Een medewerkster van de kapsalon werd opgewacht door een man met bivakmuts, ook had hij volgens getuigen een mes bij zich. De man bedreigde de vrouw en ontvreemde haar Michael Kors-tas. Vervolgens vluchtte hij in de richting van de Stationsstraat.

De politie kwam manmachtig ter plaatse en is direct een zoektocht naar de verdachte gestart. De technische recherche is bezig met sporenonderzoek ter plaatse. Er is kort na de overval direct een Burgernetactie op touw gezet. De verdachte is op het moment van schrijven nog niet aangehouden.

De man had ten tijde van de overval een bivakmuts op en was compleet in het zwart gekleed.

Foto’s: RTV NOF, Erik Visser

Reacties

reacties