Flat ontruimd na brand in Hoogeveen

Geplaatst op 28 maart 2021, om 07:30 uur

Hoogeveen – De hulpdiensten zijn zaterdag aan het einde van de avond opgeroepen voor een grote brand in een flat aan de Hoofdstraat in Hoogeveen.

Op de zevende verdieping van de flat zou brand zijn geweest. Omdat er bij de brand veel rook vrij kwam werd er snel opgeschaald door de hulpdiensten en werd de flat ontruimd. Naast veel brandweereenheden kwamen ook een traumahelikopter en meerdere ambulances ter plaatse.

Het ambulancepersoneel heeft in ieder geval twee personen overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend of er meer mensen gewond zijn geraakt. Tijdens de brand was de omgeving rond de flat afgesloten. De oorzaak van de brand is onbekend.

Vermoedelijk zijn de bewoners van de flat opgevangen in de Hema.

Reacties

reacties