Fikse rookontwikkeling bij brand in bedrijfsloods Schoonoord

Geplaatst op 26 maart 2021, om 11:15 uur

Schoonoord –  Vrijdagmorgen werd de brandweer ingeschakeld voor een gebouwbrand bij Bospark Aagjeshoeve aan de Slenerweg in Schoonoord.

De brandmelding kwam omstreeks twintig over tien binnen waarna direct meerdere brandweereenheden werden ingezet en werd er opgeschaald naar middelbrand. De brand vond plaats bij een in aanbouw zijnde schuur. Daarbij kwam rook vrij uit het dak. De brand is ontstaan in de meterkast en sloeg door naar de dakbedekking.

Twee tankautospuiten, drie waterwagens en een hoogwerker van de brandweerkorpsen uit Schoonoord, Westerbork, Emmen en Sleen werden ingezet bij de brandbestrijding. Stichting Salvage werd ingeschakeld om de eigenaar te ondersteunen bij de schadeafhandeling.

Reacties

reacties