Brandweer Heerenveen opgeroepen voor afvalbrand in Oudeschoot; treffen ondergrondse hut aan

Geplaatst op 21 maart 2021, om 21:29 uur

Oranjewoud – De brandweer van Heerenveen rukte zondagavond uit voor een buitenbrand aan de Tjeerd Roslaan in Oranjewoud. 

Ter plaatse bleek hier een brandje te woeden in een bosperceel aan de Tjeerd Roslaan. De brandweerlieden liepen met brandblussers onder begeleiding van de twee melders richting de brand, dit was een aardig stuk het bos in.

Aangekomen bij de locatie was de brand al snel geblust. Kort hierna troffen de brandweerlieden in de omgeving van de brand een grote ondergrondse hut aan. In de hut stonden twee bankstellen en lag er wat afval.

De politie heeft de hut, welke vanaf de paden niet zichtbaar is, op papier gezet. Hierna konden de brandweer en politie weer retour.

Reacties

reacties