Bestuurder raakt te water op N381 bij Wijnjewoude

Geplaatst op 31 maart 2021, om 08:01 uur

Wijnjewoude – De hulpdiensten zijn woensdagochtend omstreeks 06:30 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de N381.

Door nog een onbekende oorzaak verloor de bestuurster de macht over het stuur botste tegen de vangrail en kwam vervolgens in de sloot terecht. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling werden er vier brandweerkorpsen gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse bleek het allemaal mee te vallen en werd de bestuurster opgevangen door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel.

De politie heeft de rechter rijstrook richting Wijnjewoude afgesloten voor het overige verkeer om veilig te werken. De bestuurster raakte gewond bij het ongeval en is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Een berger is ter plaatse gekomen om het beschadigde voertuig te bergen.

Reacties

reacties