Auto botst op boom in Noordwijk

Geplaatst op 9 maart 2021, om 21:24 uur

Noordwijk (Gr) – Op de Beldam in Noordwijk is dinsdagavond een auto op een boom gebotst. De hulpdiensten werden massaal opgeroepen. Eén persoon raakte gewond.

Rond 21:00 werden de hulpdiensten waaronder de brandweer van Marum, een hulpverleningsvoertuig uit Drachten en een traumahelikopter opgeroepen voor een ongeval met beknelling aan de Beldam in Noordwijk.

Ter plaatse was een auto door nog onbekend oorzaak op een boom gebotst. De brandweer heeft de bestuurder, een man, uit het voertuig moeten bevrijden. De bestuurder zat alleen in het voertuig.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De politie doet onderzoek naar de oorzaak. De zwaar beschadigde auto wordt door een bergingsbedrijf afgesleept. Tijdens de hulpverlening was de weg tussen Kornhorn en Marum afgesloten voor verkeer.

Reacties

reacties