46-jarige vrouw uit Groningen overleden na geweldsincident in Groningen

Geplaatst op 19 maart 2021, om 16:15 uur

Groningen – Een 46-jarige vrouw uit Groningen is donderdag overleden nadat zij slachtoffer werd van een geweldsincident in een woning op maandag 15 maart aan de Briljantstraat in Groningen.

Maandagochtend werd bij de politie een melding gedaan van een geweldsincident wat zich aldaar zou hebben afgespeeld. Het slachtoffer, de 46-jarige vrouw uit Groningen, werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Een 58-jarige man werd door de politie aangehouden.

De verdachte is donderdag voorgeleid aan de rechtercommissaris en is voor een periode van 14 dagen in bewaring gesteld. Hij zit in volledige beperkingen, dit houdt in dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat zolang dit nodig is voor het onderzoek.

Het politieonderzoek naar het incident is nog altijd bezig. Er werd onder andere onderzoek gedaan in de betreffende woning, ook zijn de verdachte en getuigen verhoord.

Reacties

reacties