1400kg vuurwerk in beslag genomen in Drachten

Geplaatst op 3 maart 2021, om 17:36 uur

Drachten – De politie heeft in Drachten dinsdag twee personen aangehouden na het aantreffen van voorbereidende handelingen van een hennepkwekerij. De agenten kwam de personen op het spoor na aanleiding van een onderzoek.

De kwekerij was niet in werking en werd aangetroffen in vrachtwagentrailers. De vrachtwagentrailers stonden op een bedrijventerrein aan de Tussendiepen in Drachten.

Tijdens de ontmanteling troffen de agenten in een zeecontainer op het naastgelegen bedrijventerrein ruim 1400 kg vuurwerk aan. Dit vuurwerk was op illegale wijze opgeslagen, daarom is het vuurwerk in beslag genomen en zal worden vernietigd. Daarbij is eveneens een verdachte aangehouden en deze zal zich later moeten verantwoorden voor de rechter.

Reacties

reacties