Zeer grote brand in hartje centrum Veendam (Video)

Geplaatst op 22 februari 2021, om 07:00 uur

Veendam – De brandweer is in de nacht van zondag op maandag opgeroepen voor een brand aan de Kerkstraat in het centrum van Veendam. Al snel bleek dat het om een grote brand ging en werden er meerdere brandweerkorpsen opgeroepen. 

Rond half drie kwam de eerste melding binnen bij de meldkamer. Niet veel na de eerste melding werd de brand opgeschaald naar  Zeer grote brand en uiteindelijk naar ”Grip1”. Eenmaal ter plaatse trof men een uitslaande brand aan bij een leegstaand pand boven een Café. De brandweer kwam met veel materiaal ter plaatse om de brand te bestrijden. Ook twee naastgelegen woningen werden ontruimd.

Rond vier uur werd het sein brandmeester gegeven. De brandweer heef overslag naar de naastgelegen woningen weten te voorkomen. Het nablussen van de brand zal nog enige uren op zich nemen.

Reacties

reacties