Thuisonderwijs nu mogelijk met match tussen leerling en bijlesdocent

Geplaatst op 10 februari 2021, om 10:00 uur

Regio – Sinds woensdag 16 december zijn de scholen voor de tweede keer sinds de coronacrisis gesloten, de basisschoolkinderen volgens hierdoor thuisonderwijs.

Een zware last voor veel ouders, en voor leerlingen dreigt opnieuw een leerachterstand. Met filmpjes, videobellen en lespakketten proberen de scholen van alles, maar experts vrezen dat sommige kinderen enorme achterstanden oplopen. Een groepje studenten heeft een platform ontwikkeld, waar ouders hun kinderen aan kunnen melden voor hulp in thuisonderwijs. Ook kunnen bijlesdocenten zich aanmelden op onze website om per direct ingezet te worden.

Achter de schermen wordt gekeken of wij een match kunnen vinden tussen een leerling een bijlesdocent. Stichting Thuiswerkcompany zet graag pabostudenten, en andere Hbo- en Universiteit studenten, pedagogisch medewerkers klassenassistenten, onderwijsassistenten leraar ondersteuners en studenten pedagogisch werk en onderwijs in om de problemen rondom het thuisonderwijs te verkleinen.

Het doel van de organisaties is om leerachterstanden te voorkomen en terug te dringen op het primair onderwijs en om ouders te ontlasten met het les geven van hun kinderen tegen een zo laag mogelijk tarief. Wilt u zich aanmelden voor thuisonderwijs? Vul dan het formulier in via het hoofdmenu onder thuisonderwijs ‘Inschrijven thuisonderwijs’Ben jij op dit moment op zoek naar werk en zou je graag online of thuis les willen geven? Klik dan op Aanmelden bijlesdocent’

Waarom “Thuisonderwijs” van Stichting Thuiswerkcopany?:

  • Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar tussen 08:00 – 22:00;
  • Je betaalt geen inschrijfkosten of administratiekosten;
  • Geen intakekosten;
  • Onze mensen beschikken over excellente kennis;
  • Wij reageren binnen één week;
  • Je zit nergens aan vast: geen minimum aantal lessen en bepaal zelf wanneer en hoeveel bijles je kind neemt.

Met het geld wat de stichting ontvangt door middel van sponsoring en donaties, worden onze maatschappelijke activiteiten gefinancierd. Hierbij kunt u denken aan maatschappelijke projecten, gerelateerd aan armoede. Dat kunnen zijn omscholingstrajecten, financieren van thuisonderwijs, het coachen en begeleiden van kandidaten en sponsoren van sportactiviteiten.

Reacties

reacties