Persoon gewond bij bedrijfsongeval met heftruck in loods Oude Pekela

Geplaatst op 23 februari 2021, om 12:01 uur

Oude Pekela – In een bedrijfsloods aan de Cereswijk in Oude Pekela is dinsdagmorgen omstreeks 10:45 uur een bedrijfsongeval ontstaan.

Meerdere politie-eenheden, een ambulance en de brandweer werden met spoed ingezet. In de loods zou een heftruck betrokken zijn geraakt bij een incident waarbij een beknelling ontstond. Ter assistentie van de ambulancedienst werd een traumateam per helikopter ingevlogen.

Het slachtoffer werd door de hulpverlening gestabiliseerd en vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Wat er precies heeft plaatsgevonden is nog niet bekend. De Inspectie SZW van het Nederlandse Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid doet onderzoek naar de toedracht van het incident.

Reacties

reacties