Motorrijder raakt lichtgewond bij valpartij na remactie

Geplaatst op 20 februari 2021, om 15:45 uur

Hoornsterzwaag – Op de Schoterlandseweg in Hoornsterzwaag is zaterdagmiddag een motorrijder onderuit gegaan.

De motorrijder reed achter een personenauto die wilde afslaan. De bestuurster van de auto zag in de spiegel dat de motorrijder haar rem actie niet tijdig opmerkte en gaf hierom gas om een aanrijding te voorkomen. Op hetzelfde moment merkte de motorrijder op dat de vrouw met haar auto nagenoeg stil stond waarop de motorrijder krachtig remde. Bij deze rem actie ging de motorrijder onderuit.

Een ambulance kwam ter plaatse om de motorrijder te onderzoeken op verwondingen. De man bleek lichtgewond te zijn geraakt aan zijn hand. Hij is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel maar hoefde niet meer naar het ziekenhuis. Het overige verkeer kon tijdens de afhandeling van het ongeval gewoon passeren.

Reacties

reacties