Jongeman door brandweer uit voetbaldoel bevrijd

Geplaatst op 21 februari 2021, om 15:32 uur

Wolvega – De brandweer heeft vanmiddag een jongeman uit een stalen voetbaldoel moeten bevrijden op het schoolplein van OBS Heidepolle aan de Paulus Potterstraat in Wolvega. De jongen verklaarde tegen ter plaatse gekomen agenten met zijn hoofd door de spijlen te zijn gegaan, waarna hij niet meer los kwam.

De met spoed ter plaatse gekomen brandweerlieden hebben het verhaal kort aangehoord, waarna ze besloten dat ze de jongeman het beste konden bevrijden door een stukje onder hem, waar hij nog normaal naar toe kon bewegen, de spijlen wat verder uit elkaar te spreiden. Dit bleek al snel succesvol, waarna de jongen zo uit doel uit kon stappen.

De jongen is verder niet gewond geraakt bij zijn actie.

Reacties

reacties